Copy the Style: Bella Thorne

 

Real Like the movies 📽 #humpday #wednesdaywisdom

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne) op

We weten allemaal nog hoe Bella Thorne schitterde in het programma Shake It Up, maar dat ze zó groot zou worden als ze nu is, dat had niemand aan kunnen zien komen. Bella is niet alleen bekend onder onze generatie, maar ook bij de tieners van nu, zo blijkt uit dit artikel van NSMBL. Inmiddels is haar kledingstijl ook veranderd naar boldy, statement looks. Wil jij Bella’s look namaken? Ik zet de artikelen die je ervoor nodig hebt op een rijtje.

De look van Bella op deze foto schreeuwt comfiness en tough girl. De look is namelijk stoer door de leather bike jacket en gewaagd door de schoenen en sokken. Als je dezelfde stijl wilt creëren, dan heb je deze items nodig:

Allereerst de basics: een ripped jeans en grijze trui met duidelijke boodschap erop. Deze koop je makkelijk bij Mostwantednl, je kunt namelijk hier de jeans kopen voor €29,95 en hier de trui voor €39,95. Ook het stoere leren jack met riempje aan de onderkant haal je hier bij Mostwanted voor €59,99. Dat is misschien even wat prijziger, maar een leren jack is altijd een investering: je doet er jaren mee! Voor de muts kun je naar Esprit, want hier vind je een stoere mannenmuts voor €7,99. Dan misschien wel het spannendste van de look: de sokken. De coolste sokken haal je natuurlijk hier bij Happy Socks voor €9,00, maar er zijn vast ook sokken in felle kleuren te koop bij de Zeeman en dergelijke winkels. Om de look af te maken moet je weer even terug naar Mostwanted. Klik hier voor de stoerste biker boots van €34,95. En tadaa! Je Bella look is klaar voor €181,73 (excl. verzendkosten). Heb je er meteen nieuwe favoriete boots en een leren jack bij!

Ben je niet zo’n Nap Queen, maar ben je wel supersassy of juist een prinsesje? MostWanted heeft meer truien op de webshop zodat je er een kunt kiezen die past bij wie jij bent. Kijk maar:

Welke trui is jouw favoriet en wat vind je van Bella’s look? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.