Advies van een H&M Stylist

Ben jij weleens benieuwd naar wat een stylist je zou adviseren? In welke fashion items je er volgens een professional het best uit zou zien? Als je lid bent van de H&M Club, dan kan deze wens makkelijk werkelijkheid worden. Hier lees je meer over advies van een H&M Stylist.

Als je lid wordt van de H&M Club, dan krijg je punten voor elke aankoop die je doet in de winkel. Vervolgens kun je beloningen uitkiezen en kopen met die punten. Echter, er zijn ook gratis beloningen. Eén van die beloningen is het advies van een stylist. Het is dus helemaal gratis.

Je kunt hierbij kiezen tussen offline of online advies. Als je kiest voor offline advies dan maak je een afspraak in één van de winkels die hiervoor beschikbaar gesteld zijn. Kies je voor online advies, zoals ik deed, dan krijg je een documentje opgestuurd zoals die hierboven. Je kunt vervolgens op de producten klikken om deze te kopen.

Voordat je dit lookbook opgestuurd krijgt, moet je een vragenlijst invullen met verschillende vragen en keuzes. Het invullen van deze vragenlijst duurt niet lang en enkele dagen later krijg je het advies al. Helemaal op jou en je voorkeuren afgestemd.

Hierboven zie je dus mijn advies. Ik had aangegeven dat ik vooral graag statement items draag – dingen die niet iedereen zou durven of kunnen dragen. Dat heeft de styliste heel goed meegenomen in haar advies. Ben je benieuwd naar mijn top 3 van de items en meer? Kijk dan vanavond om 18.00 op mijn Youtube kanaal voor een video over mijn advies van de H&M Styliste.

Ben je zelf benieuwd? Wordt dan snel lid van de H&M Club en probeer het eens uit. Nogmaals: het kost dus helemaal niets en je bent nergens toe verplicht.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.